info@restoranportofino.com
Bulevar Oslobođenja 62, Novi Sad

O restoranu

Portofino

Uvek možete, barem u mislima,pobeći u neki drugi kraj sveta. Inspirisani Italijom, regijom Linguria i predivnom lukom Portofino, stvorili smo pravi kutak u srcu Novog Sada.
Osetite dašak italijanske čarolije i romantike u našem gradu!

Vizija restorana Portofino

U poslovnoj Aleksandar zgradi,odnedavno je otvoren restoran,čije ime asocira na lepotu i šarm mediteranskog načina života.

Nov i jedinstven enterijer u dva nivoa,u toplim bojama i prirodnim materijalima, pruža vam priliku da se opustite i uživate u bilo koje doba dana.

Započnite dan zdravim i kvalitetnim doručkom. Pauzu na poslu posvetite samo sebi i opuštanju uz odličan espresso. Poslovne sastanke iz kancelarije premestite na zanimljivije i udobnije mesto, i uživajte u ukusnoj i raznovrsnoj kuhinji. Veče rezervišite za sebe i vama drage osobe, i opustite se uz večeru i kvalitetno vino. Već od predjela ovo gastro putovanje ima ukuse i boje Italije.

Pored tradicionalnih jela italijanske kuhinje, interpretiranih na naš način,u ponudi imamo i naša tradicionalna jela, koja smo obukli u novo ruho,i dali im primesu inovativnosti. Bilo da ste ljubitelj italijanske ili nacionalne kuhinje, ovo je mesto u kom ćete svim čulima uživati u dobro poznatim jelima, spremljenim na novi, drugačili način.

Posetite nas, i otkrijte novo gastronomsko iskustvo!

Naša vremenska linija;
Kada smo krenuli
& gde smo danas

2018 (Početak)

2018. godine smo došli na ideju otvaranja jedinstvenog i modernog restorana u Novom Sadu.

NASTAVIĆE SE...

...

2019 (Otvaranje)

2019. Godine smo zvanično otvorili restoran Portofino.